september 2017
juni 2017
Wat is het verschil tussen relatiegeschenken giveaways en premiums.fw

Relatiegeschenken, giveaways en premiums

Wat is eigenlijk verschil is tussen relatiegeschenken, give-aways en premiums? Wat geef je? En hoe zet je deze promotionele items effectief in? Om deze vraag te kunnen beantwoorden hebben we de verschillen op een rijtje gezet.
> Lees meer
juni 2017
maart 2017

SMTP-servers internetproviders

Krijg je in je favoriete mailprogramma na het invullen van je accountinstellingen de melding dat je geen verbinding kunt krijgen met de uitgaande (SMTP) server?
> Lees meer
juni 2016
Grab a Web - hoe naw weergeven op drukwerk

Schrijfwijze op drukwerk

Vaak is het niet duidelijk hoe je je btw-, IBAN- en KvK-nummer moet weergeven op briefpapier, facturen, website en dergelijke. In dit artikel leest u er meer over.
> Lees meer
juni 2016
Grab a Web - banners en profielfoto op social media plaatsen

Afbeeldingsformaten social media

Onderscheid je van de menigte en plaats het juiste formaat afbeelding op je social media platform. Geen paniek, want wij hebben het complete en actuele overzicht. Van Twitter, printerest, instagram tot facebook, linkedin en youtube. 
> Lees meer
april 2016
april 2016
uitleg Grab a Web: digitale handtekening maken in outlook

pop3 of imap

Grab a Web biedt twee manieren om je e-mail op te halen: POP en IMAP. Het grote verschil tussen deze twee is dat bij POP alle e-mail wordt gedownload van de mailserver en bij IMAP de mail juist op de server blijft staan.

> Lees meer
april 2016
uitleg Grab a Web: digitale handtekening maken in outlook

e-mail instellen

Voor het instellen van e-mail met Outlook 2013 volgt u onderstaand stappenplan. U kunt Deze stappen ook volgen voor outlook 2010.

> Lees meer
oktober 2015
Bed & Breakfast Chocolat - ontwerp wikkelfolder door Grab a Web

Vouwwijze folders

Folders zet je in om je bedrijf, product of dienst te promoten. Het kan een algemene folder zijn maar ook voor specifieke acties worden ingezet. De meest voorkomende papierformaten zijn A5 en A4. Dit zijn niet alleen de meest handzame formaten, maar vaak ook de voordeligste opties.

> Lees meer