Doeltreffend ontwerpbureau in Schimmert, gespecialiseerd in grafische vormgeving van drukwerk en digitale producten.

Grab a Web helpt u bij het realiseren van uw doelen. Bij elke opdracht gaan we gestructureerd te werk en halen we het optimale uit uw budget, qua vormgeving, producten en het inhuren van derden. Hoe we dat doen, leest u hieronder. Heeft u vragen? Neem gerust contact op. Kijk ook eens in ons portfolio!

1.Luisteren

Door goed naar u te luisteren, leren wij niet alleen uw doelen kennen, maar ook uw wensen en voorkeuren. Kleur, uitstraling en doelgroep zijn cruciale onderdelen van een doeltreffend ontwerp.

2.Ontwerpen

Op basis van de doelstellingen, doelgroep, wensen en voorkeuren gaat Grab a Web aan de slag met het ontwerp en de vormgeving. We hebben hierbij aandacht voor de lay-out (indeling), de typografie (lettersoort- en grootte, kolombreedte, regelafstand, etc.), het kleurgebruik, de illustraties en het beeldmateriaal.

3.Realiseren

Als het conceptontwerp klaar is, bespreken we dit samen en indien nodig vinden er nog aanpassingen plaats. Vervolgens wordt het ontwerp professioneel uitgewerkt tot een definitief ontwerp en drukklaar gemaakt. Het drukklare bestand wordt aangeleverd aan de drukker van uw keuze of aan één van onze huisdrukkers.

Creative Cloud van Adobe

Om onze projecten vakkundig uit te kunnen werken hebben we gekozen voor Creative Cloud van Adobe. Grab a Web is bedreven in:

  • Indesign: Paginaontwerp en -lay-out voor gedrukte en digitale publicaties
  • Illustrator: Vectorafbeeldingen (zoals logo-ontwerp) en -illustraties
  • Photoshop: Beeldbewerking en -compositie
  • Fireworks: Beeldbewerking voor websites
  • Acrobat XI Pro: PDF-documenten en -formulieren maken en bewerken

Hulptroepen Grab a Web

Wanneer het budget het toelaat maken we graag gebruik van vakspecialisten, waaronder:

Soms zegt een beeld meer dan woorden

Neem een kijkje in ons portfolio en laat u inspireren door onze eerdere projecten. De uitgevoerde projecten zijn onderverdeeld in verschillende categorieën. Ieder project is uniek en daar zijn we trots op!

LinkedInTwitterFacebookPinterestEmailPrint