Een handtekening maken in outlook

Doorloop 12 stappen om uw e-Mail handtekening op te zetten in outlook. Wij raden u aan om eerst eens goed in uw eigen in-box te kijken, om ideeën op te doen.

Net zoals het normaal is dat uw naam onderaan een brief staat, is dit ook met e-mail het geval. Microsoft Outlook heeft een mogelijkheid om uw gegevens standaard onder een e-mail te zetten, inclusief uw webadres. Een eigen e-mailhandtekening aanmaken is eenvoudig, maar Grab  a Web  er voor zorgen dat deze email handtekening in lijn ligt van de huisstijl van het bedrijf.

Volg in Outlook de volgende stappen:

 1. Klik in het hoofdvenster van Microsoft Outlook op het menu Extra, klik op Opties en vervolgens op het tabblad E-mailindeling.
 2. Klik in de lijst Deze berichtindeling gebruiken op de berichtindeling waarmee u de handtekening wilt maken.
 3. Klik onder Handtekening op Handtekeningen en klik vervolgens op Nieuw.
 4. Typ een naam in het vak Geef een naam op voor uw nieuwe handtekening.
 5. Selecteer onder Kies hoe u uw handtekening wilt maken de gewenste optie.
 6. Klik op Volgende.
 7. Typ in het vak Tekst voor handtekening de tekst die u in de handtekening wilt opnemen. U kunt in dit vak ook tekst uit een ander document plakken.
 8. Als u de alinea- of lettertype-opmaak wilt wijzigen, selecteert u de tekst, klikt u op Lettertype of Alinea en selecteert u de gewenste opties. Deze opties zijn niet beschikbaar als u tekst zonder opmaak gebruikt als berichtindeling.
 9. Voeg uw logo toe als jpg of png
 10. Maak links op uw web- en eMail-adres
 11. Klik op OK wanneer u klaar bent met het bewerken van de nieuwe handtekening.
 12. Wanneer u een handtekening hebt gemaakt, kunt u deze invoegen in alle nieuwe berichten, in alle berichten die u beantwoordt of doorstuurt.

Voer een van de volgende handelingen uit:

 1. Klik in het hoofdvenster van Microsoft Outlook op het menu Extra, klik op Opties en vervolgens op het tabblad E-mailindeling.
 2. Klik in de lijst Deze berichtindeling gebruiken op de berichtindeling waarmee u de handtekening wilt maken.
 3. Selecteer onder Handtekening een e-mailaccount en kies vervolgens de handtekeningen die u wilt gebruiken voor nieuwe berichten en voor het beantwoorden en doorsturen van berichten.

Wilt u een outlook handtekening door Grab a Web laten maken?

Dat kan!  De kosten zijn in dat geval → € 50.00 ex BTW

LinkedInTwitterFacebookPinterestEmailPrint

Laat een reactie achter

captcha