Onderhoudscontract € 155,40 per jaar ex BTW

Het updaten van WordPress website en de bijbehorende plugins lijkt erg eenvoudig en kan vaak door één  druk op de knop. Het overgrote deel van de standaard updates gaat dan ook zonder problemen, toch wil nog wel eens gebeuren dat na een update uw website niet meer functioneert. Wilt u er zeker van zijn dat uw onderhoud geen schade aanbrengt aan uw website, besteed dan uw onderhoudswerkzaamheden uit aan Grab a Web. Wij hebben veel ervaring met WordPress onderhoud en wij kunnen eventuele problemen snel en adequaat oplossen. Wij leveren dit contract  uitsluitend aan klanten waarbij wij de website zelf hebben gebouwd.

Een wordpress onderhoudscontract houdt in dat wij maandelijks:

  • Controleren of er plugins zijn die geupdate moeten worden
  • Nieuwe security en speed plugins zullen installeren als we die vinden
  • Controleren of de hele site kunnen upgraden naar een stabielere WordPress* versie (Dit doen wij om de beveiliging van uw site te optimaliseren, maar ook de snelheid van laadtijd omdat dit nu een belangrijke factor van Google’s indexering is)
  • Een backup voor u bijhouden zodat u altijd terug kan naar de vorige vertrouwde WordPress omgeving.

Niet altijd zullen we naar de laatste WordPress update upgraden, omdat we dan liever afwachten tot een meer stabielere versie en omdat sommige plugins dan niet meer werken.

LinkedInTwitterFacebookPinterestEmailPrint