team

Een kleurrijk team enthousiaste, zelfstandige professionals, elk met jarenlange ervaring in het bedrijfsleven en coachingservaring: dat is Passion for Work!

Provincie Antwerpen:

Karin Cammaerts (Burcht) 

karincammaerts Na 18 jaar als HR professional actief te zijn geweest op de domeinen van leren en ontwikkelen, talent management, performance management, coaching en executive case management was ik toe aan een nieuw hoofdstuk binnen mijn professioneel verhaal.  Een herbronningsperiode en ervaringen van de afgelopen jaren deden mij inzien dat zelfkennis de turbo is van je innerlijke motor. Ik geloof heel sterk dat wanneer je jezelf beter kent, je beter in staat bent om de juiste keuzes te maken. Een verhoogd zelfinzicht zet je in je kracht en de juiste keuzes geven je de richting en de nodige energie professioneel actief te blijven op een duurzame manier. Ik ben altijd geïnteresseerd geweest in de vraag hoe we op een gemotiveerde en duurzame manier effectief langer aan de slag kunnen blijven. Het is op dit domein dat ik samen met Passion for Work een stempel wil drukken of net dat kleine verschil wil kunnen maken.  Daarom help ik graag managers en professionals bewust keuzes maken voor zichzelf, hun team en hun organisatie zodat er met passie en op een duurzame manier kan gewerkt worden.

Je ontmoet me tijdens het programma ‘In 5 stappen weten wat ik wil’ of tijdens een workshop Personal Branding. Daarnaast adviseer ik managers en organisaties op het domein van HR en faciliteer ik trainingen en workshops in bedrijven.

In mijn vrije tijd lees ik spannende detective romans, geniet ik van mijn gezin, bereid ik heerlijke maaltijden en neem ik tijd voor mezelf. Ik hou ook van reizen en het contact met andere culturen en van het samenzijn met vrienden.

Karin werkt als zelfstandig consultant voor Passion for Work.

 

Ilse Schorrewegen (Lier)

Ilse Schorrewegen Tijdens mijn loopbaan stelde ik als organisatie-adviseur, HR Communications & Office Manager vast dat ‘waardering voor ieders unieke talent’ als een katalysator werkt en een gigantische impact heeft op mensen hun welzijn en functioneren, zowel in hun professioneel als in hun privéleven. Tijdens een midlife-update ervaarde ik zelf hoe je van een professioneel kantelpunt een fantastische opportuniteit kan maken voor persoonlijke groei en hoe dat proces dankzij goede externe begeleiding een wereld van verschil betekent voor jezelf én voor je omgeving. Daarom zet ik vandaag al mijn levens- en professionele ervaring in om enerzijds als loopbaanbegeleider mensen inzicht te geven in hun unieke bijdrage en anderzijds als kantelaar bedrijven te begeleiden bij het neerzetten van een organisatiecultuur waarin bevlogen medewerkers het beste van zichzelf kunnen, mogen en willen geven.

Je ontmoet me tijdens het individuele programma ‘In 5 stappen weten wat ik wil’ en ‘In 7 stappen bereiken wat ik wil’. Ook geef ik workshops Personal Branding en coaching/training in bedrijven.

In mijn vrije tijd fiets ik graag al dansend met de wind, inspireer ik over professionele kantelpunten op social media, zoek ik natuur & stilte op, doe ik krachtdutjes en geniet ik samen met mijn levensgezel gezellig thuis van goed gemaakte TV-programma’s.

Ilse werkt als zelfstandig consultant voor Passion for Work.

 

Nancy Taets (Kontich)

nancytaets “Do what you love & love what you do …” Dat is mijn advies na 15 jaar ervaring binnen de wereld van HR. Ik ontmoette veel kandidaten met een enorm potentieel, waardevolle kennis & ervaring alsook de wil om te werken en bij te leren maar die toch vast bleken te zitten als het ging om het zetten van meeste geschikte  “volgende stap” in hun carrière. Sommigen raakte gewoon verloren in hun zoektocht, anderen miste dan weer dat extra duwtje en/of de kracht om dé stap alsnog te zetten of de sprong te wagen. Als carrièrecoach wil ik net die mensen helpen.Ik ben een gedreven & gepassioneerde “believer”. Ik geloof dat je alles kan, zolang je het écht wil. Ik hou er dan ook van om hierbij anderen te kunnen helpen en te inspireren. Het afgelopen anderhalf jaar dompelde ik me nog eens extra onder in de wereld van “coaching”, van Integrale coaching tot loopbaancoaching. Die kennis, in combinatie met mijn ervaring zorgen voor de perfecte bagage om ook jou te begeleiden en te helpen op de weg naar dé volgende stap in jouw carrière. Opdat ook jij weldra kan zeggen “Yes, I do what I love & love what I do!

”In mijn “vrije” tijd ontdek ik graag de wereld. Dat kan al  lopend zijn of van op de (koers)fiets of  lekker relax van op een zonnig terrasje met bijhorend hapje & tapje in aangenaam & inspirerend gezelschap. Dus ja … ik trek graag op avontuur en dat kan  gaan van kamperen in eigen tuin tot een 20 meter diepe frisse duik nemen in de Indische Oceaan!

Je ontmoet me tijdens het programma ‘In 5 stappen weten wat ik wil’.

Nancy werkt als zelfstandig consultant voor Passion for Work.

 

Charlotte Van Cauteren (Antwerpen)

charlottevancauteren Voor ik startte als coach, heb ik twaalf jaar in de reclamesector gewerkt. Ik was goed in wat ik deed, maar ik voelde me niet compleet. Van kinds af aan had ik een voorliefde voor zelfrealisatie en -ontwikkeling. Na mijn burn-out in 2010 werd het me duidelijk dat ik mensen met loopbaan- en levensvragen wilde coachen.Perspectief bieden is het liefste wat ik doe. Het geeft me energie als iemand door de tools die ik aanreik, thuis komt bij zichzelf en met passie zijn/haar droomjob uitoefent. Ik ben je klankbord, ik luister naar jou en geef terug wat jij me vertelt. Tegelijk ben ik je coach en begeleid ik je naar meer inzicht in je situatie. Ik stel vragen en help om jouw doel helder te krijgen. Met mijn warme glimlach en zonder oordeel motiveer ik en sta ik achter jou, zodat jij je doel kan bereiken.

Je ontmoet me tijdens het individuele traject ‘In 5 stappen weten wat ik wil’ en ‘in 7 stappen bereiken wat ik wil’, op workshops Personal Branding en ik geef ook training/coaching in bedrijven.

In mijn vrije tijd ben ik bij mijn gezin, vrienden of familie. Ik hou van dansen en goeie muziek. De natuur. Lekker eten en drinken. Maar ook urenlang praten. Over het leven, de liefde, dromen, de samenleving, onze kinderen, de kleine dingen.

Charlotte werkt als zelfstandig consultant voor Passion for Work.

 

San Vangenechten (Antwerpen)

sanvangenechten Van opleiding ben ik Communicatiespecialist.  Na meer dan 16 jaar werkzaam geweest in marktonderzoek, marketing en reclame en een burn-out vond ik eindelijk de moed om mijn hart en mijn passie voor mensen te volgen.Vandaag begeleid ik als coach mensen die tijdelijk het evenwicht kwijt zijn en zich overweldigd voelen door de ratrace naar een nieuw evenwicht in hun leven.   Samen met hen kijk ik naar verschillende domeinen in hun leven: van loopbaan tot levensstijl en werk ik op een praktische en nuchtere manier en met veel humor aan een duurzaam herstel zodat ze kunnen kiezen voor een ontspannen en tevreden leven dat op alle vlakken écht bij hen past.Mijn stijl is pittig, creatief en liefdevol confronterend.  Ik gebruik graag humor om luchtigheid en plezier in het proces te brengen.

Je ontmoet me tijdens het  programma ‘In 5 stappen weten wat ik wil’, of op workshops Personal Branding.

In mijn vrije tijd geniet ik van mijn gezin, van lange wandelingen in de natuur met mijn hond.  Ik beoefen yoga en meditatie.  Verder hou ik van koken en van lekker eten, van muziek (van Klara tot Rock Werchter), van gezellig keuvelen met vrienden en familie,  van poëzie en proza.  Ik heb een zwak voor rommelmarkten en kringwinkels en hou van mijn ‘vintage interieur met een hoek af’.

San werkt als zelfstandig consultant voor Passion for Work.

 

Anja Van Nueten (Noorderwijk, bij Herentals)

AnjaVanNueten Ik ben gepassioneerd door mensen en hun verhalen.  Tijdens mijn loopbaan in een multinational kon ik vanuit de HR-afdeling mijn passie voor interne communicatie en de ontwikkeling van medewerkers combineren.Meermaals heb ik vastgesteld dat het écht een verschil maakt als mensen zich verbonden voelen met hun bedrijf, hun collega’s, en vooral…zichzelf! Mensen hebben nood aan zingeving om het beste van zichzelf te kunnen geven. “Passion for People” zit in mijn DNA. Als coach wil ik mensen terug verbinden met wie ze zijn. Hen begeleiden om hun potentieel ten volle te zien én te benutten, zodat ze zich bewust worden van hun kwaliteiten en talenten en hoe deze in te zetten, zowel privé als op het werk. Voor mij een ultieme kans om mijn resultaatgerichtheid aan te wenden om mensen het talent te laten ontdekken waarmee ze geboren werden. Magisch!

Graag maak ik kennis met jou in het individuele programma “In 5 stappen weten wat ik wil” en tijdens workshops “Personal Branding”.

“The best is yet to come!” is mijn levensmotto en geeft me de drive om maximaal van het leven te genieten. Dat plezier komt in eerste instantie van mijn gezin, wandelingen met de hond, avondjes organiseren voor vrienden, koken, Italië, muziek- en dansvoorstellingen.

Anja werkt als zelfstandig consulent voor Passion for Work.

 

Provincie Limburg:

Catherine Hoogmartens (Kuringen, bij Hasselt)

catherinehoogmartensmei Ik ben afgestudeerd als licentiate kunstwetenschappen. Kunst is voor mij altijd belangrijk geweest en gebleven. Toch heb ik bewust een job in de uitzendsector gekozen, waarin ik vraag en aanbod op de arbeidsmarkt kon matchen en mensen kon coachen om het beste uit zichzelf te halen. Dit in brede zin : vinden van een juiste job, talenten ontwikkelen, carrièreplanning en begeleiding in het behalen van beoogde resultaten. Na 25 jaar en verschillende functies in HR en sales, van consultant tot leidinggevende, hield de samenwerking op.Ik ging op zoek naar een nieuwe uitdaging om mijn ervaring en positivisme in te zetten om mensen te begeleiden naar een gelukkig leven. Daarnaast nam ik ook de tijd om tijdens mijn opzegperiode een opleiding te volgen als kleur-, stijl- en imagoconsulent. Op die manier kan ik personen coachen naar de allerbeste versie van zichzelf door het bepalen van individuele topkleuren en versterken van de persoonlijke stijl. Het geeft mij nog steeds heel veel voldoening om mensen te adviseren en hun meer zelfvertrouwen te geven. Door de juiste uitstraling kom je immers zelfzeker en authentiek over in je omgeving. En dus ook bij sollicitaties en tijdens de uitvoering van je job!

Je ontmoet me tijdens het programma ‘In 5 stappen weten wat ik wil’,  op workshops Personal Branding en bij training/coaching in bedrijven.

In mijn vrije tijd geniet ik van de aanwezigheid van mijn gezin. Ik hou van reizen, kunst, en lezen (historische romans en litteraire thrillers). Ik lees ook veel over persoonlijke ontwikkeling, persoonlijkheidstypes en coaching. Verder kan ik heel gelukkig zijn tijdens een goed gesprek met vrienden en familie (al dan niet vergezeld van een glaasje wijn) en geef ik workshops voor de stad Hasselt als ‘gelukscoach’.

Catherine werkt als zelfstandig consultant voor Passion for Work.

 

Mieke Meynen (Kermt, bij Hasselt)

Mieke Meynen (Kermt, bij Hasselt)  Na vijftien jaar HR en sales ervaring in het bedrijfsleven durfde ik het eind 2014 aan om voor mijn droom te gaan: eigen baas zijn! Ik doorzwom heel wat watertjes, inclusief een burn-out in 2012. Een moeilijke periode, maar ik leerde het meest positieve eruit te halen. Dankzij coaching, vakliteratuur en opleidingen ging ik op zoek naar mezelf. De ontdekking dat ik hoogsensitief ben, verklaarde veel voor mij. Ik onderging zelf een innerlijke “metamorfose” die me de overtuiging gaf: als ik kan veranderen, dan kunnen anderen dat ook.Sinds ik carrièrecoach ben,  ervaar ik wat het is om met passie te werken. Hierbij zet ik mijn ervaring in op vlak van werving en selectie, leidinggeven, sales en talentmanagement. Ik geniet ervan om mensen te doen groeien. Ik help hen graag ontdekken wat ze in hun mars hebben en nog meer in zichzelf te geloven.In mijn werkwijze ben ik een klankbord, maar tegelijk ook een spiegel. Met mijn enthousiasme en eigen ervaringen inspireer ik graag anderen.  Daarbij ga ik op een warme, pragmatische, resultaats- en oplossingsgerichte manier te werk. Mijn missie bestaat erin om zoveel mogelijk mensen professioneel gelukkiger te maken, zodat ze ook op ander levensgebieden gelukkiger zijn.

Je ontmoet me tijdens het individuele traject ‘In 5 stappen weten wat ik wil’ en ‘In 7 stappen bereiken wat ik wil’, tijdens een workshop Personal Branding. Ook geef ik coaching/training in bedrijven.

In mijn vrije tijd dans ik salsa, geniet ik van een wandeling in de natuur, boeken lezen en tijd doorbrengen met mijn dochtertje en vriendinnen.

Mieke werkt als zelfstandig consultant voor Passion for Work.

 

Provincie Oost-Vlaanderen:

Marie-Amélie de Potter (Lovendegem)

marieameliedepottermei Sinds bijna 30 jaar gefascineerd door de oosterse cultuur, de Japanse esthetiek, de Vedanta filosofie, de yoga en de gevechtsporten, en geïnspireerd door vele reizen in Azië en in India, geef ik aan alle coaching en HR-consultancy trajecten die ik verzorg een snuifje exotiek.Ik hou ervan met een open “mind” te reflecteren in de richting van een zingevend objectief. De mens boeit me vanaf zijn wetenschappelijke grond, door zijn doelgerichte en groeiende stam, tot zijn creatieve vertakkingen! Ik help een persoon graag vooruit in zijn groeiproces en in zijn zoektocht naar geluk.Ik ben professioneel actief in ondernemingen als consultant in burn-out preventie en stress-management, als facilitator in team-dynamiek, en als coach. Daarnaast geef ik ook Hatha Yoga en Qi Qong lessen.Voor mij rijmen zachtheid en kracht, rust en actie, plezier en discipline, resultaat en creativiteit, hoofd en hart, en vooral werk en hobby. En laat deze poëzie net zijn, wat mij in mijn huidige job drijft.

Je ontmoet me tijdens het programma ‘In 5 stappen weten ik wil’.

In mijn vrije tijd geniet ik van natuur en zee, yoga en meditatie, oosterse gevechtsporten en lopen. Mijn familie is mijn anker, en reizen geven me vleugels. Ik maak ook graag de tijd om me te verdiepen in Vedanta en de studie van het Sanskriet.

Marie-Amélie werkt als zelfstandig consultant voor Passion for Work.

 

Ingrid De Cooman (Melle, bij Gent)

Ingrid De Cooman (Melle, bij Gent) Als marketeer en communicatiespecialist in kleine en grote ondernemingen, en later als interim manager was ik continu mensen aan het inspireren en empoweren zodat ze zelf hun volle potentieel ontdekten. Het kostte me geen moeite en ik haalde er ook veel voldoening en energie uit: reden genoeg om er iets meer mee te doen! Mijn coaching opleiding en de VIP-coaching bij Passion for Work gaven me krachtige tools. Mensen in verbinding brengen met hun onderneming, hun team maar in de eerste plaats met zichzelf – daar gaat het om. Ik ga met mijn klanten op zoek naar hun energielekken, maar ook naar hun dromen, talenten en passie. Om weer te komen tot werkplezier, dat brandend vuurtje binnenin. Ik coach hen op een enthousiaste manier tot zelfmotivatie die hen aanzet tot verandering van hun gedrag. Hun succes is mijn grootste voldoening. Mijn stijl is warmmenselijk, maar ook doelgericht, gedreven en motiverend.

Je ontmoet me tijdens het individuele programma ‘In 5 stappen weten wat ik wil’, ‘In 7 stappen bereiken wat ik wil’, op workshops Personal Branding. Ook geef ik coaching/training in bedrijven.

In mijn vrije tijd zoek ik familie en vrienden op, zijn dolfijnen en paarden mijn grote inspirators, heb ik plezier met mijn loopvrienden, lees ik graag en geniet ik van deugddoende wellness.

Ingrid werkt als zelfstandig consultant voor Passion for Work.

 

Provincie Vlaams-Brabant/Brussel:

Claudine Drees (Veltem-Beisem, bij Herent)

claudinedrees Na 7 jaar ervaring in sales en sales management in twee multi-nationals en een bijkomende studie in NLP werk ik sinds 1999 als trainer en coach voor bedrijven in België, Nederland en Italië. Sinds 2004 werk is als zelfstandige freelancer en ik begeleidde reeds duizenden mensen in hun professionele en persoonlijke groei.

Ik was een go-getter, altijd enthousiast, resultaatgericht en veeleisend voor mezelf. Hierdoor leed ik aan psychische en fysiologische stressklachten. In 2000 kwamen yoga en meditatie op mijn pad. Ik herkende onmiddellijk de kracht van de body-mind connectie van deze disciplines en integreerde deze laag per laag in mijn leven. Als yoga en mindful meditatie coach creëerde ik mijn eigen blend: Mindful Energizing Yoga MEY® , zo help ik elke student “om de weg naar binnen” te vinden. Ik noem mezelf een eeuwige student in persoonlijke ontwikkeling. In het najaar van 2014 verscheen mijn boek: “Alle wijsheid zit vanbinnen” 5 stappen naar een vervuld en gelukkig leven.  Ik specialiseerde me in burn-out coaching.Je ontmoet me tijdens het programma ‘In 5 stappen weten wat ik wil’, tijdens een workshop Personal Branding en tijdens trainingen/coachings in bedrijven.

Mijn eigen drive in het leven haal ik, naast mijn professionele bezigheden, ook uit mijn hobby’s: meditatie, yoga, reizen, de natuur, mijn 2 honden, contacten met inspiratievolle mensen, een goed boek lezen en gezond eten.

Claudine werkt als zelfstandig consultant voor Passion for Work.

 

Hilde Deman (Wespelaar, bij Haacht)

hildedeman Als HR Manager, trainer, coach, sparring partner, loopbaanbegeleider, consultant in talent, persoonlijke & leiderschapsontwikkeling  (in binnen- en buitenland) deed ik jarenlang ervaring op en volgde opleidingen terwijl ik leerde van het leven. Ik kan me ervaringsdeskundige noemen. Het blijft een bijzonder boeiende ontdekkingstocht om diverse disciplines en levens- en werkervaringen te integreren tot een persoonlijke visie en aanpak die voortdurend in ontwikkeling is.Pragmatisme, resultaten bereiken, groeien en talenten ontwikkelen, denken in mogelijkheden kenmerken me en maken deel uit van mijn holistische aanpak waarbij de context, de fysieke component, de rede, creativiteit, emoties en zingeving onlosmakelijk verbonden zijn en ten volle aan bod komen via diverse werkvormen: systemisch werk, doorbreken van blokkades en belemmerende overtuigingen, reflectie, creatieve uitdrukkingsvormen, ervaringsgericht leren, visualisaties, …Mensen zien die hun leven en levensdoel in handen nemen en die bewust kiezen welke voetafdruk ze op deze aarde willen neerzetten is hartverwarmend: daaraan bijdragen is mijn passie en vervult me met dankbaarheid. Passion for Work biedt me een platform waar ik die gedrevenheid vorm kan geven.

In mijn vrije tijd lees ik, trek ik wandelend en fietsend de natuur in, kook ik creatief, voed me met lectuur en opleidingen en geniet van mijn kleinkinderen en boeiende gesprekken.  Als het even kan ga/werk ik naar/in  Afrika dat voor mij voelt als ‘thuis komen’.

Je ontmoet me tijdens het programma ‘In 5 stappen weten wat ik wil’.

Hilde werkt als zelfstandig consultant voor Passion for Work.

 

Annick Ottenburgs (Pellenberg, bij Leuven)

annickottenburgsmei Ik ben hoogsensitief (HSP). Ik zie hoogsensitiviteit als een kracht waarmee je perfect gelukkig kan zijn als je het leven leidt en werk doet dat bij je past. Door intensieve persoonlijke ontwikkeling kwam ik steeds dichter bij mezelf. Dankzij Personal Branding ontdekte ik mijn levensmissie: HSP’s inspireren en coachen om hun levensmissie te realiseren. Wat bied ik jou? Rust, positiviteit, diepgang en ervaring: 12 jaar in het bedrijfsleven in verschillende jobs en sectoren, 12 jaar zelfstandige coach en levenservaring als HSP die happy in haar werk is 🙂

Je ontmoet me tijdens een workshop Personal Branding, bij de programma’s ‘In 5 stappen weten wat ik wil’ en ‘In 7 stappen bereiken wat ik wil’ en tijdens coachings/trainingen bij bedrijven.

In mijn vrije tijd geniet ik van Biodanza, wandelen in de natuur, sauna en wellness, tijd doorbrengen met partner en vrienden, inspirerende boeken, films en gesprekken.

Annick werkt als zelfstandige coach voor Passion for Work.

 

Annelies Quaegebeur (Meise)

Annelies Quaegebeur (Meise) Na ruim 12 jaar ervaring in business consultancy klopte er iets niet meer. Een grondige zelfanalyse en diverse opleidingen rond persoonlijke ontwikkeling maakten mijn missie helder: de passie(s) in anderen terug aanwakkeren en stimuleren om die waar te maken. Door zelf diepe ervaringen beleefd te hebben en terug de weg van mijn verstand naar mijn hart en intuïtie gevonden te hebben is het voor mij  belangrijk mensen (terug) met hun gevoel te verbinden waarbij emoties en kwetsbaarheid warm onthaald worden. Als persoon en consultant heb ik geleerd om stevig in mijn schoenen te staan, hanteer ik een uitdagende stijl en kan ik duidelijk een eigen mening overbrengen. Hierdoor nodig ik klanten uit om zichzelf te zijn én verder te ontdekken, en in vertrouwen samen naar een doel toe te werken. Vastberaden naar de top-job van je dromen!

Je ontmoet me bij het programma ‘In 5 stappen weten wat ik wil’, ‘In 7 stappen bereiken wat ik wil’, tijdens een workshop Personal Branding en tijdens trainingen/coachings in bedrijven.

In mijn vrije tijd geniet ik van films en series bekijken,  van lekker eten en drinken, houd ik ervan om verschillende culturen en tradities op te snuiven tijdens het reizen, leg ik me met een boek in de zetel en kan ik helemaal tot rust komen bij een wandeling in een bos, de bergen, of aan het strand.

Annelies werkt als zelfstandig consultant voor Passion for Work.

 

Provincie West-Vlaanderen:

Marie-Amélie de Potter  (Knokke-Heist)

marieameliedepottermei Sinds bijna 30 jaar gefascineerd door de oosterse cultuur, de Japanse esthetiek, de Vedanta filosofie, de yoga en de gevechtsporten, en geïnspireerd door vele reizen in Azië en in India, geef ik aan alle coaching en HR-consultancy trajecten die ik verzorg een snuifje exotiek.Ik hou ervan met een open “mind” te reflecteren in de richting van een zingevend objectief. De mens boeit me vanaf zijn wetenschappelijke grond, door zijn doelgerichte en groeiende stam, tot zijn creatieve vertakkingen! Ik help een persoon graag vooruit in zijn groeiproces en in zijn zoektocht naar geluk.Ik ben professioneel actief in ondernemingen als consultant in burn-out preventie en stress-management, als facilitator in team-dynamiek, en als coach. Daarnaast geef ik ook Hatha Yoga en Qi Qong lessen.Voor mij rijmen zachtheid en kracht, rust en actie, plezier en discipline, resultaat en creativiteit, hoofd en hart, en vooral werk en hobby. En laat deze poëzie net zijn, wat mij in mijn huidige job drijft.

Je ontmoet me tijdens het programma ‘In 5 stappen weten ik wil’.

In mijn vrije tijd geniet ik van natuur en zee, yoga en meditatie, oosterse gevechtsporten en lopen. Mijn familie is mijn anker, en reizen geven me vleugels. Ik maak ook graag de tijd om me te verdiepen in Vedanta en de studie van het Sanskriet.

Marie-Amélie werkt als zelfstandig consultant voor Passion for Work.

 

Sharon Vandousselaere (Ruddervoorde, bij Brugge)

Sharon Vandousselaere (Ruddervoorde, bij Brugge) Als bedrijfspsychologe met een achtergrond in onderzoek en consulting begeleid ik mensen met stress, burn-out of loopbaanvragen om het beste uit zichzelf te halen en weer volop van het leven te genieten. Ik help mensen die in een rollercoaster door het leven vlammen om innerlijke rust te vinden en dit te vertalen in heldere (zelf)inzichten en energie om het leven en de job van hun dromen te creëren. Zelf ga ik met de dagelijkse stress om door voldoende tijd voor mezelf te nemen. Yoga, mindfulness en persoonlijke ontwikkelingscursussen helpen mij hier enorm bij. Ik geef deze kennis graag door als lesgeefster in mindful hatha yoga.

Je ontmoet me tijdens het individuele programma ‘In 5 stappen weten wat ik wil’. Ook geef ik training/coaching in bedrijven.

Mijn eigen drive in het leven haal ik, naast mijn job, ook uit mijn hobby’s: dansen, surf- en yogareizen, wandelen in de vrije natuur met mijn vriend en schattige beagletjes, een goed boek lezen waarin ik liefst nog iets bijleer, gezond en evenwichtige koken en tijd doorbrengen met mijn vrienden.

Sharon werkt als zelfstandig consultant voor Passion for Work.

 

Administratie

Alison Stessens

Alison Stessens Ik sta het Passion for Work team bij met (passie voor) administratie en organisatie. Zo kunnen zij zich volledig op hun talenten richten! Je krijgt e-mails van mij.

Alison werkt als zelfstandig consultant voor Passion for Work.

 

Zaakvoerder

Katrin Van de Water

profielfotokatrin Van een burn-out naar een leven vol energie en een bedrijf met enthousiaste collega’s die al +1500 mensen naar hun droombaan of –bedrijf begeleidden. Dat is mijn verhaal.

April 2005. Ik zit thuis met een burn-out. Net geen 30 en volledig opgebrand. De reden? Na 3 jaar onderwijs en 5 jaar HR-ervaring in het bedrijfsleven gaf mijn job me geen energie meer. En klonk de vraag “Wat wil ik nu écht?” steeds luider. Tot ik ermee moést ophouden. Ik vocht me een weg terug. Zocht naar ingrediënten die me energie gaven en legde ze samen. Mijn droom om ondernemer te worden kwam terug bovendrijven. En het keerpunt volgde toen ik Personal Branding ontdekte en ging toepassen.

In 2006 zag Passion for Work het levenslicht. Sindsdien help ik – samen met een team enthousiaste HR-professionals – hoogopgeleide 30’ers en 40’ers die worstelen met hun carrière.

Na een Master in de Toegepaste Economische Wetenschappen volgde ik opleidingen NLP, relatie- en communicatiewetenschappen, voice dialogue, Personal Branding, social media en ondernemerschap. En elk jaar investeer ik nog steeds +10% van mijn inkomsten in trainingen en seminars. Deze kennis deel ik graag met jou.

Het resultaat? Een bewezen methode die de passie terugbrengt in je carrière of bedrijven. Ook mijn team kent deze methode door en door.Ik ben Vlaamse, woonde 6 jaar in Nederland en woon in mijn tweede thuisland Spanje.

Ik vind het belangrijk dat een deel van onze omzet gaat naar 5 kinderen in Uganda, zodat ook zij kunnen bouwen aan een mooie toekomst. Verder sponseren we het magazine Change Think Positive.Je ontmoet me tijdens een workshop Personal Branding, tijdens het groepsprogramma ‘In 7 stappen bereiken wat ik wil’, de VIP-coaching of online als beheerder van de Mastermindgroep.

In mijn vrije tijd reis ik, geniet ik van tijd doorbrengen met mijn dierbaren, ontdek ik mijn tweede thuisland Spanje, lees en wandel ik…

 

[button link=”/aanbod/” size=”medium” icon=”share-alt” color=”alternative-1″]Ontdek de E=mc2 methode[/button] Waarmee wij je begeleiden naar je droombaan of –bedrijf.

LinkedInTwitterFacebookPinterestEmailPrint