Grab a Web: specialist in het ontwerpen en bouwen van responsive WordPress websites!

Met een responsive WordPress website van Grab a Web ziet uw website er op iedere smartphone, tablet, laptop en computer geweldig uit.

Grab a Web zorgt ervoor dat uw WordPress Website opvalt in de massa!

Wij maken een uniek web ontwerp dat naadloos aansluit op uw huisstijl, doelgroep en bedrijfsvoering. Onze websites zijn duidelijk en overzichtelijk, we vinden het belangrijk dat uw bezoekers snel en efficiënt door uw website kunnen navigeren. Grab a Web ontwerpt, bouwt en onderhoudt!

Waarom een WordPress website van Grab a Web?

  1. Geen standaard templates, maar een ontwerp op maat.
  2. Een responsive website die voldoet aan de huidige eisen. Hij zal meeschalen op tablets, smartphones en computers, ongeacht welk apparaat: uw website ziet er altijd mooi uit!
  3. Een gebruiksvriendelijke content management systeem (CMS), zodat u uw webteksten heel eenvoudig kunt aanpassen. Bij oplevering van de website ontvangt u duidelijke instructievideo’s.
  4. Uw blog wordt helemaal geïntegreerd binnen uw website, dus met dezelfde look en feel. Dit heeft overigens ook nog eens een positieve invloed op uw ranking in de zoekmachines.
  5. De website voldoet aan SEO eisen middels een goede plugin.
  6. Wij kunnen uw WordPress website onderhouden. Met een onderhoudscontract bent u verzekerd van een stabiel en veilig systeem.
LinkedInTwitterFacebookPinterestEmailPrint